Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja, SUFT / LAMK, 30p

29.3.2017

Syksyllä 2017 alkaa Lahden Ammattikorkeakoulussa urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja koulutus, 30p. Oheisesta liitteestä löytyy lisätietoa ja hakuohjeet.

Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja on perehtynyt urheilijan vammojen ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen. Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Urheilufysioterapeutit ry:n (SUFT) kanssa. Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus hakea urheilufysioterapeutin sertikaattia.

Opinnoissa keskitytään harjoittelun monipuolisuuteen, vammojen ennaltaeh- käisyyn ja fysioterapeuttisen harjoittelun huomioimiseen urheilijan suorituksen optimoimisessa. Lisäksi perehdytään urheilulääketieteen, -psykologian ja -ravinnon perusteisiin urheilijan arjessa.

Koulutus on suunnattu urheilun parissa tiiviisti työskenteleville tai urheilufysioterapeutin työtä suunnitteleville fysioterapeuteille.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää 19 lähipäivää, verkko-opiskelua ja lähityöskentelyä oman seuran urheilijoiden kanssa.

Ajankohta: 15.9.2017–14.12.2018 Hinta: 2500 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen ja lisätiedot koulutuksista: www.lamk.fi/sosiaalijaterveys/koulutus/taydennyskoulutus 

Liitteet